Zapper Clark romanesc

Dispozitiv Zapper romanesc

Dispozitiv Zapper romanesc

Dispozitivul Zapper este pur si simplu un aparat electric care ucide bacteriile, virusii si parazitii, folosind campuri electromagnetice pe principiul biorezonantei.

Dispozitivul Zapper, a fost initial descoperit de Dr. Raymond Rife, în anii ’30, din secolul 20. Pentru un motiv sau altul, descoperirea a fost neglijata pana cand Dr. Hulda Clark (biolog renumit din SUA) si-a publicat lucrarile stiintifice în cartea Vindecarea tuturor formelor de cancer, pe baza teoriilor doctorului Rife.

Capacitatea de a distruge bacteriile si alti invadatori cu ajutorul electricitatii devine mult mai mult decat un panaceu atunci cand puteti face acest lucru in 3 sedinte a cate 7 minute. Nu este nevoie sa alegeti o frecventa specifica, deoarece aparatul este setat pe frecventa standard. Dispozitivul zapper distruge invadatorii mici si mari: tramatode, ascarizi, capuse, bacterii, virusi, fungi. Dispozitivul Zapper ii distruge pe toti odata, in doar 7 minute, chiar si la 5 volti.

Statisticile medicale arata ca zapper-ul poate distruge cancerul, chiar mai mult, ultimul model produce electrificarea sangelui ceea ce duce la distrugerea virusului HIV. Puterea de vindecare a Zapper-ului a ajutat sute de bolnavi pentru a se recupera dupa boli grave precum cancer, malaria, parazitoze, etc.

Afla mai multe despre Zapperul romanesc…

Dispozitiv Zapper romanesc


Lasă un comentariu