Tratament Colon

Pachet Dr. Clark pentru Colon

Produsele care alcatuiesc pachetul pentru tratamentul detoxifiant si deparazitar pentru colon:

  1. Capsule Tumerice (Tumeric Capsules) – Flaconul contine 100 de capsule turmerice. Fiecare capsula gelatinoasa contine 500 mg de turmericTumericul, sau curcuma stimuleaza eliberarea bilei, creste capacitatea ficatului de a elimina toxinele prin stimularea secretiei a doua enzime: gluconil-transferaza si glutation-transferaza. Turmericul mai are potential anticancerigen, inhiba dezvoltarea tumorilor canceroase si a metastazelor, actiune antiinflamatorie, hepato-protectoare, actiune antioxidanta, antibacteriana. 
  2. Seminte de chimen (Fennel Seeds) – Fiecare capsula gelatinoasa contine 450 mg de seminte de chimen dulce. Datorita uleiurilor volatile, chimenul are actiune carminativa si de stimulare a secretiilor gastrice, actiune spasmolitica, antiinflamatorie la nivelul tubului digestiv, calmanta a colicilor intestinale, actiune expectoranta si totodata uleiul volatil de chimen este antihistaminic reduce reactiile alergice in caz de astm bronsic, este galactogog, imunatateste circulatia cerebrala, are actiune tonica asupra sistemului nervos, efect antitumoral, actiune antimicotica, vermifuga, insecticida, eficient inclusiv pentru tratarea scabiei. Indicatii: astm bronsic, anorexie, dispepsii diverse, colici abdominale, flatulenta, astenie fizica, cancer de colon, cancer de piele.
  3. detoxifiere colonEnzime digestive (Digestive Enzyme Capsules) – Enzimele digestive se prezinta ca ambalate in flacoane a cate 50 de capsule x 500 mg. Fiecare capsula contine pancreatina, pepsina, radacina de ghimbir, tipsina, bromenalina, lipaza, papaina. Enzimele sunt fermentii produsi de organism pentru transformarea alimentelor in substante primare necesare nutritiei, precum minerale, vitamine, aminoacizi.
  4. Tinctura de coaja nuca neagra (Black Hull Walnut Tincture) – Tinctura din coaja de nuca neagra este ambalata in sticlute de 60 ml. Tinctura de nuca neagra este cel mai eficient produs cu rol deparazitar. Coaja de nuc negru contine o gama foarte variata de ingrediente active necesare bunei functionari a organismului uman precum: vitamina C, betacaroten, complexul de vitamina B (B1, B2, B6),  acizi grasi esentiali ca Omega3, iod, tanin, ori juglon.
  5. Capsule Cascara Sagrada – Capsulele de Cascare Sagrada sunt ambalate in flacoane a cate 100 de capsule; fiecare capsula gelatinoasa contine 425 mg scoarta de Purshiana Rhamnus (Cascara Sagrada). Produsul este un excelent laxativ, fiind recomandat in cazuri de indigestie cronica, ciroza si icter, ori ca purgativ impotriva constipatiei femeii insarcinate.
  6. Oxid de magneziu – Oxidul de magneziu se afla ambalat in flacoane a cate 100 de capsule; fiecare capsula gelatinoasa contine 300 mg oxid de magneziu.  Oxidul de magneziu impiedica formarea calculilor si calcifierea vaselor de sange. La fel ca in cazul calciului, magneziul este esential bunei activitati a organismului. Acest mineral se fixeaza greu in organism, fiind, de cele mai multe ori, insotit de vitamina B6, care actioneaza ca fixator.
  7. Solutie Lugol – Solutia Lugol este ambalata in sticlute de 30 ml, respectiv 576 picaturi; fiecare picatura contine 6.417 mg de iod elementar. Lugol este un antiseptic, o solutie foarte eficienta impotriva bacteriilor si a fungilor. Este de asemeni un foarte bun dezinfectant.
  8. Clorhidrat de betaina (Betaine Hydrochloride) – Ambalat in flacoane a cate 100 de capsule; fiecare capsula gelatinoasa contine 350 mg. Are actiune antibacteriana, Betaina distruge familia de bacterii Clostridium.
  9. Acid Clorhidric 5% (Hydrochloric Acid) – Ambalat in sticlute de 30 ml.
detoxifiere colon

_____________________________________________________________________________________

Pentru mai multe detalii cu privire la Pachetul Dr. Hulda Clark pentru Detoxifierea Colonului, precum si pentru a vizualiza intreaga gama de Pachete promotionale si Tratamente pe care v-o punem la dispozitie ne puteti contacta la numerele de telefon: 0748.030.216 ; 0730.514.767 ;0769.470.786 sau ne puteti vizita in magazinul nostru online,

 www.DrHuldaClark.ro

Traieste o viata sanatoasa alaturi de noi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s