Tratament Deparazitare

Pachet Dr. Clark Mop-up

Programul deparazitar Mop-up este eficient atat in eliminarea larvelor de tenie, cat si a oualelor de ascarizi ascunse in organismul dumneavoastra.

Atat dupa terminarea programului de deparazitare de 18 zile, cat si in timpul programului de intretinere a deparazitarii recomandam utilizarea programului deparazitar Mop-up.

Programul deparazitar Mop-up contine:

  • 1 flacon de L-Cisteina 100 caps/500 mg;
  • 1 plic de Bicarbonat de Sodiu pudra, 250 gr;
  • 1 flacon de Vitamina E 100 caps/267 mg;
  • 1 flacon de Vitamina C 100 caps/1000 mg si
  • ulei de masline ozonat, 3 linguri  luate dimineata (ozonificarea uleiului de masline se realizeaza utilizand un aparat ozonator).

Atentie: Nu administrati L-cisteina in termen de 5 ore de la administrarea uleiului ozonat. L-cisteina are potentialul de a contracara efectul uleiului ozonat.

Dupa ce administrati 6 capsule de L-Cisteina/zi, timp de 3 saptamani (plus bicarbonat de sodiu inainte de culcare), va recomandam o pauza timp de 1 saptamana. Dupa 3 saptamani cu Programul Mop-up puteti spune ca toate toate ouale de ascarizi, ramse in organismul dumneavoastra, au fost distruse. Nu puteti spune acelasi lucru despre stadiile teniei – in unele forme de infestatie cu tenie, urmele acesteia (proglote, sau segmente pline de oua) se gasesc pana si in interiorul calculilor biliari!  Singura metoda neinvaziva de a se putea ajunge la ele este cu ajutorul unei serii de detoxifiere helatice cu ulei ozonat! (Sugestia echipei:  Urmati Programul de detoxifiere al ficatului).

Daca simptomele reapar, sau nu au disparut complet, puteti presupune ca existe posibilitatea caunele oua de tenie, sau de ascarizi sa devina rezistente; sau infestarea cu tenie este foarte puternica si rezistenta la tratament. Puteti dubla doza de ulei ozonat in acest caz. Niciun ou de ascarid sau a teniei poate scapa de acest tratament de aceasta data.

Dupa 3 saptamani de tratament cu Programul antiparazitar Mop-up, va puteti opri; il puteti aplica o data pe saptamana, in ziua stabilita pentru Programul antiparazitar de intretinere sau a doua zi incluzand si Vitamina E.

pachet mop up

_____________________________________________________________________________________

Pentru mai multe detalii cu privire la Pachetul Deparazitar Dr. Hulda Clark Mop-up, precum si pentru a vizualiza intreaga gama de Pachete promotionale si Tratamente pe care v-o punem la dispozitie ne puteti contacta la numerele de telefon: 0748.030.216 ; 0730.514.767 ;0769.470.786 sau ne puteti vizita in magazinul nostru online,

 www.DrHuldaClark.ro

Traieste o viata sanatoasa alaturi de noi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s