Capsule L-Cisteina

L-Cisteina

L CisteinaCisteina sau L-cisteina este un amino acid ce poate fi gasit in multe din proteinele corpului nostru. L-cisteina ajuta la distrugerea mucusului si la dezintegrarea substantelor daunatoare din organism. Atat cisteina cat si L-cisteina ajuta la cresterea nivelului antioxidantilor.

Antioxiantii sunt substantele ce curata radicalii liberi, care distrug compusii din organism ce altereaza celulele membranelor, si pot cauza moartea celulelor. Radicalii liberi apar in mod normal in organism, dar factorii externi (razele ultraviolete, radiatiile, tigarile, poluarea) ajuta la cresterea numarului celulelor distruse. Cercetatorii sunt de parere ca acesti radicali liberi contribuie la imbatranirea celulelor, si la anumite probleme de sanatate ca cele de inima sau cancer.

Cistina este forma stabila a aminoacidului cu sulf numit cisteina— factor important în prevenirea îmbatranirii precoce. Cele doua forme pot   fi considerate în cadrul metabolismului ca un singur aminoacid, organismul transformandu-le rapid una în cealalta dupa necesitate.

Cuplul cistina/cisteina poate de asemenea actiona ca agent protector împotriva efectelor daunatoare ale altor metale, precum si împotriva radicalilor liberi periculosi formaţi in organism.

Beneficii:

  • Detoxifierea organismului prin actiunea de legare si eliminare a toxinelor
  • Foarte eficienta pentru eliminarea din organism a Mercurului, Arsenicului si Plumbului (Mercurul se acumuleaza in organism din plombele dentare cu amalgam. Pe langa efectele cancerigene, Mercurul si Plumbul afecteaza indeosebi parul)
  • Protejeaza creierul si ficatul de actiunea daunatoare a alcolului, tutunului si drogurilor
  • Esentiala pentru piele, unghii si par intrucat cisteina sta la baza proteinei beta-keratin
  • Asista organismul la producerea colagenului care confera elasticitate si textura pielii
  • Asista la fabricarea amino-acidului Taurina
  • Este componenta de baza a antioxidantului Glutationa.

l cisteina

_____________________________________________________________________________________

Pentru mai multe detalii cu privire la Capsulele de L-Cisteina, precum si pentru a vizualiza intreaga gama de Produse naturiste pe care v-o punem la dispozitie ne puteti contacta la numerele de telefon: 0748.030.216 ; 0730.514.767 ;0769.470.786 sau ne puteti vizita in magazinul nostru online,

 www.DrHuldaClark.ro

Traieste o viata sanatoasa alaturi de noi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s