Capsule L-Arginina

L-Arginina

L ArgininaArginina este elementul esential pentru neutralizarea si eliminarea amoniacului din organism. Amoniacul este o substanta nociva, rezultata in urma procesului de dezintegrare a proteinelor. Impreuna cu Ornitina, Fenilanina si alte substante cu actiune neurologica, Arginina, sau L-arginina este indispensabila pentru sintezarea si elaborarea hormonului de crestere a glandei pituitare. Arginina (L-arginina) este cu atat mai necesara pentru barbati, intrucat lichidul seminal contine 80% din cantitatea totala a acestui aminoacid, iar un deficit al ei poate cauza sterilitate.

Surse naturale de arginina: ciocolata, deserturile cu gelatina, faina de ovaz, floricelele de porumb, miezul de nuca, orezul brun, painea cu tarate, semintele de floarea-soarelui, susanul.

Arginina este esentiala formarii si dezvoltarii musculaturii, mai cu seama datorita rolului sau in secretia hormonilor de crestere (unul din elementele fiziologice ce ajuta cresterea musculara). Trebuie sa mentionam ca secretia acestui hormon nu depaseste nivelele fiziologice, fapt pentru care nu trebuie sa ne temem de eventuale dereglari hormonale. In cazul celor care sustin efort fizic intens, dezintegrarea aminoacizilor din muschi va creste, fapt care are ca rezultat un nivel ridicat de amoniac circulatie. Astfel, prin paralizarea oxidarii celulare, se reduce continutul energetic al muschilor functionali, in special al celor din sistemul nervos, fapt ce conduce la performante scazute si regenerare intarziata. Accelerand eliminarea amoniacului, arginina sprijina performanta fizica pe termen scurt si lung.

L-arginina imbogateste si imbunatateste cantitatea si calitatea spermei. Arginina este parte activa a sistemului imunitar al organismului si accelereaza vindecarea ranilor. L-arginina permite metabolizarea depozitelor de lipide din organism si tonifica tesutul muscular. Arginina asigura vioiciune fizica si mentala. L-arginina tonifica musculatura – fapt ce poate fi observat daca se administraza aceeasi doza de 2 g pe stomacul gol (cu apa sau suc) cu o ora inainte de a incepe un viguros program de exercitii fizice.

l arginina

_____________________________________________________________________________________

Pentru mai multe detalii cu privire la Capsulele de L-Arginina, precum si pentru a vizualiza intreaga gama de Produse naturiste pe care v-o punem la dispozitie ne puteti contacta la numerele de telefon: 0748.030.216 ; 0730.514.767 ;0769.470.786 sau ne puteti vizita in magazinul nostru online,

 www.DrHuldaClark.ro

Traieste o viata sanatoasa alaturi de noi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s