Capsule Cuisoare

Cuisoare

cuisoare Cuişoarele fac parte din categoria celor mai cunoscute şi mai utilizate mirodenii de pe glob. În trecut, în Europa, mirodeniile erau folosite la ospeţele organizate la curţile regale şi nobiliare, ca prilej de laudă şi înaltă apreciere a bunăstării şi a gusturilor rafinate ale gazdei.

Cuişoarele sunt recoltate dintr-un arbore exotic, originar din insulele Molucce şi din sudul Filipinelor. A fost cultivat în plantaţii speciale, încă din timpuri străvechi, în Indonezia, Malaezia, Tanzania, Sri Lanka, China şi India. În perioada veche, produsele erau utilizate numai în scopuri medicinale.

Produsul vegetal conţine 15-20% ulei esenţial, la care se adaugă flavonoide, taninuri, steroli şi glicozide sterolice, ulei gras (10%) şi acizi polifenolcarboxilici (acid galic, acid protocatehic).

Capsulele de Cuisoare au rol antimicrobian, germicid, antiseptic, carminativ, antispasmodic, antiinflamator, expectorant, stomahic, imunostimulator. Capsulele de cuisoare sunt recomandate in afectiuni precum: eliminarea parazitilor intestinali (Giardoza, Oxiuraza, Ascaridioza, Teniaza, Chist Hidatic), cancer, artrita, dureri articulare, indigestie, astm, probleme dermatologice, Candida, tuse, migrene.

Cuişoarele combat eficient durerile de dinţi si tratează infecţiile ORL.

cuisoare

_____________________________________________________________________________________

Pentru mai multe detalii cu privire la Capsulele de Cuisoare, precum si pentru a vizualiza intreaga gama de Produse naturiste pe care v-o punem la dispozitie ne puteti contacta la numerele de telefon: 0748.030.216 ; 0730.514.767 ;0769.470.786 sau ne puteti vizita in magazinul nostru online,

 www.DrHuldaClark.ro

Traieste o viata sanatoasa alaturi de noi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s